Cognom ævarsdóttirSaber més respecte al cognom ævarsdóttir és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom ævarsdóttir sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom ævarsdóttir.

El cognom ævarsdóttir en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de ævarsdóttir, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom ævarsdóttir és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom ævarsdóttir

Veure mapa del cognom ævarsdóttir

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de ævarsdóttir en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom ævarsdóttir, per a aconseguir així la informació precisa de tots els ævarsdóttir que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom ævarsdóttir, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom ævarsdóttir. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si ævarsdóttir és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més ævarsdóttir del món

 1. Islàndia Islàndia (160)
 2. Dinamarca Dinamarca (1)
 3. Suècia Suècia (1)
 4. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de ævarsdóttir en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom ævarsdóttir poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals ævarsdóttir és un cognom més freqüent, i en quins països ævarsdóttir és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a ævarsdóttir. Això es deu a que moltes vegades el cognom ævarsdóttir ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom ævarsdóttir tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom ævarsdóttir que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom ævarsdóttir pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom ævarsdóttir, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom ævarsdóttir o algun dels cognoms similars a ævarsdóttir no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom ævarsdóttir a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom ævarsdóttir diferent, però amb una arrel comuna.

 1. ævarsson
 2. Aversente
 3. Abarchi
 4. Afrasiabi
 5. Afrasinei
 6. Aparacio
 7. Aparaschivei
 8. Aparici
 9. Aparicio
 10. Aparisi
 11. Apraksin
 12. Auvers
 13. Avarca
 14. Avargues
 15. Avers
 16. Aversa
 17. Aversana
 18. Aversano
 19. Averso
 20. Avresi
 21. Aparizio
 22. Abarisqueta
 23. Abarizketa
 24. Abarizqueta
 25. Averasturi
 26. Abarisketa
 27. Aparicia
 28. Averastury
 29. Aivaras
 30. Abrassart
 31. Aparis
 32. Apariccio
 33. Abarzúa
 34. Avarese
 35. Aberski
 36. Abraszewski
 37. Abarracin
 38. Abrasevic
 39. Aparaschivi
 40. Abbarchi