Cognom AbarizquetaSaber més respecte al cognom Abarizqueta és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abarizqueta sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abarizqueta.

El cognom Abarizqueta en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abarizqueta, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abarizqueta és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abarizqueta

Veure mapa del cognom Abarizqueta

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abarizqueta en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abarizqueta, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abarizqueta que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abarizqueta, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abarizqueta. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abarizqueta és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abarizqueta del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abarizqueta en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abarizqueta poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abarizqueta és un cognom més freqüent, i en quins països Abarizqueta és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abarizqueta ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abarizqueta tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abarizqueta que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abarizqueta o algun dels cognoms similars a Abarizqueta no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abarizqueta a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abarizqueta diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abarisqueta
 2. Abrizqueta
 3. Abrisqueta
 4. Abarizketa
 5. Abrisquieta
 6. Abarisketa
 7. Abarquero
 8. Abarques
 9. Abarquez
 10. Abarzuza
 11. Abrisketa
 12. Abarzua
 13. Abargues
 14. Abarguez
 15. Abarza
 16. Afrique
 17. Abarzúa
 18. Abarca
 19. Abarkane
 20. Abbruzzese
 21. Aborruza
 22. Abrica
 23. Abruza
 24. Abruzzese
 25. Aburruza
 26. Aburuza
 27. Avargues
 28. Aparizio
 29. Abarka
 30. Aparicia
 31. Aborigen
 32. Abriche
 33. Abiriga
 34. Abarqi
 35. Abarcas
 36. Abarchi
 37. Abarkach
 38. Abarkan
 39. Abbruscato
 40. Abbruzzi