Cognom AbbacheSaber més respecte al cognom Abbache és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbache sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbache.

El cognom Abbache en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbache, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbache és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbache

Veure mapa del cognom Abbache

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbache en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbache, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbache que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbache, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbache. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbache és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbache del món

 1. Algèria Algèria (1870)
 2. França França (91)
 3. Anglaterra Anglaterra (9)
 4. Níger Níger (3)
 5. Canadà Canadà (1)
 6. Camerun Camerun (1)
 7. Marroc Marroc (1)
 8. Polònia Polònia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbache en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbache poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbache és un cognom més freqüent, i en quins països Abbache és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbache fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbache.

 1. Abacho
 2. Abbaco
 3. Apache
 4. Aubach
 5. Abbaci
 6. Abachi
 7. Abiche
 8. Abouche
 9. Abaco
 10. Abbas
 11. Abbasi
 12. Abbass
 13. Abbassi
 14. Abbazia
 15. Aboagye
 16. Abucha
 17. Aubac
 18. Abaca
 19. Abasse
 20. Abicha
 21. Aabac
 22. Abich
 23. Abbic
 24. Abbassa
 25. Abac
 26. Abase
 27. Abbazi
 28. Abouch
 29. Abbouch
 30. Abaga
 31. Abagiu
 32. Abaiga
 33. Abajo
 34. Abas
 35. Abasi
 36. Abaso
 37. Abass
 38. Abassi
 39. Abaz
 40. Abaza