Cognom AbascaSaber més respecte al cognom Abasca és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasca sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasca.

El cognom Abasca en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasca, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasca és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasca

Veure mapa del cognom Abasca

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasca en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasca, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasca que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasca, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasca. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasca és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasca del món

 1. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasca en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasca poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasca és un cognom més freqüent, i en quins països Abasca és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abasca. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abasca ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abasca fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abasca.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abasca pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abasca, com podem comprovar.

 1. Abaca
 2. Abasa
 3. Abaco
 4. Abaga
 5. Abaiga
 6. Abas
 7. Abasi
 8. Abaso
 9. Abass
 10. Abassi
 11. Abaza
 12. Apaca
 13. Abasse
 14. Abbassa
 15. Abac
 16. Abase
 17. Abaka
 18. Avaca
 19. Abaisa
 20. Abacho
 21. Abagiu
 22. Abajo
 23. Abaz
 24. Abazi
 25. Abbaco
 26. Abbas
 27. Abbasi
 28. Abbass
 29. Abbassi
 30. Abbazia
 31. Abbs
 32. Abecia
 33. Abeck
 34. Abeiza
 35. Abeja
 36. Abes
 37. Abeso
 38. Abezia
 39. Abici
 40. Abiega