Cognom AbbacoSaber més respecte al cognom Abbaco és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbaco sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbaco.

El cognom Abbaco en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbaco, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbaco és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbaco

Veure mapa del cognom Abbaco

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbaco en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbaco, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbaco que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbaco, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbaco. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbaco és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbaco del món

 1. Filipines Filipines (61)
 2. Itàlia Itàlia (33)
 3. Israel Israel (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbaco en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbaco poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbaco és un cognom més freqüent, i en quins països Abbaco és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbaco ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbaco pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbaco, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbaco o algun dels cognoms similars a Abbaco no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbaco a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbaco diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaco
 2. Abbaci
 3. Abacho
 4. Abajo
 5. Abaso
 6. Abbas
 7. Abbasi
 8. Abbass
 9. Aubac
 10. Aubach
 11. Abaca
 12. Aabac
 13. Abbic
 14. Abac
 15. Abbazi
 16. Abbache
 17. Abaga
 18. Abas
 19. Abasi
 20. Abass
 21. Abaz
 22. Abaza
 23. Abazi
 24. Abbassi
 25. Abbazia
 26. Abbes
 27. Abbis
 28. Abbs
 29. Abeck
 30. Abego
 31. Abeso
 32. Abici
 33. Abiego
 34. Abiuso
 35. Abja
 36. Abjayou
 37. Abjo
 38. Abogo
 39. Aubais
 40. Aubeso