Cognom AbbaziaSaber més respecte al cognom Abbazia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbazia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbazia.

El cognom Abbazia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbazia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbazia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbazia

Veure mapa del cognom Abbazia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbazia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbazia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbazia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbazia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbazia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbazia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbazia del món

 1. Estats Units Estats Units (109)
 2. Itàlia Itàlia (57)
 3. Brasil Brasil (4)
 4. Croàcia Croàcia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbazia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbazia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbazia és un cognom més freqüent, i en quins països Abbazia és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbazia ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbazia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbazia ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbazia tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbazia que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbazia pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbazia, com podem comprovar.

 1. Abbazi
 2. Abaza
 3. Abazi
 4. Abbasi
 5. Abezia
 6. Abbaci
 7. Abbassa
 8. Abaga
 9. Abagiu
 10. Abaiga
 11. Abasi
 12. Abaz
 13. Abbaco
 14. Abbas
 15. Abbass
 16. Abbassi
 17. Abbis
 18. Abecia
 19. Abeiza
 20. Aboza
 21. Apaza
 22. Aubais
 23. Abiaga
 24. Abaca
 25. Abasca
 26. Abbic
 27. Abaqi
 28. Aabbasi
 29. Abaka
 30. Abaisa
 31. Abasa
 32. Abiza
 33. Abbache
 34. Abacho
 35. Abaco
 36. Abajo
 37. Abas
 38. Abaso
 39. Abass
 40. Abassi