Cognom AbaseSaber més respecte al cognom Abase és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abase sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abase.

El cognom Abase en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abase, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abase és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abase

Veure mapa del cognom Abase

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abase en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abase, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abase que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abase, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abase. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abase és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abase del món

 1. Iran Iran (30542)
 2. Etiòpia Etiòpia (6600)
 3. Ghana Ghana (346)
 4. Egipte Egipte (122)
 5. Nigèria Nigèria (81)
 6. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (68)
 7. Pakistan Pakistan (68)
 8. Índia Índia (12)
 9. Algèria Algèria (9)
 10. Somàlia Somàlia (9)
 11. Filipines Filipines (4)
 12. Estats Units Estats Units (4)
 13. Camerun Camerun (3)
 14. Anglaterra Anglaterra (2)
 15. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (2)
 16. Suècia Suècia (2)
 17. Costa d Costa d'Ivori (1)
 18. França França (1)
 19. Israel Israel (1)
 20. Iraq Iraq (1)
 21. Jordània Jordània (1)
 22. Marroc Marroc (1)
 23. Mauritània Mauritània (1)
 24. Níger Níger (1)
 25. Sudan Sudan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abase en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abase poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abase és un cognom més freqüent, i en quins països Abase és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abase ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abase pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abase, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abase o algun dels cognoms similars a Abase no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abase a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abase diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abas
 2. Abasi
 3. Abaso
 4. Abass
 5. Abasse
 6. Abasa
 7. Abaco
 8. Abaga
 9. Abajo
 10. Abassi
 11. Abaz
 12. Abaza
 13. Abazi
 14. Abbas
 15. Abbasi
 16. Abbass
 17. Abbs
 18. Abes
 19. Abeso
 20. Abis
 21. Abiss
 22. Abke
 23. Abos
 24. Abys
 25. Avise
 26. Abaca
 27. Abasca
 28. Abs
 29. Abyss
 30. Abaqi
 31. Abac
 32. Abssi
 33. Abish
 34. Abaj
 35. Abaka
 36. Absi
 37. Abaisa
 38. Aboso
 39. Absy
 40. Abacho