Cognom AbbattSaber més respecte al cognom Abbatt és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbatt sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbatt.

El cognom Abbatt en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbatt, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbatt és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbatt

Veure mapa del cognom Abbatt

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbatt en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbatt, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbatt que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbatt, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbatt. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbatt és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbatt del món

 1. Anglaterra Anglaterra (94)
 2. Estats Units Estats Units (11)
 3. Gal·les Gal·les (8)
 4. Canadà Canadà (6)
 5. Mauritània Mauritània (2)
 6. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 7. República Dominicana República Dominicana (1)
 8. Espanya Espanya (1)
 9. Escòcia Escòcia (1)
 10. Tailàndia Tailàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbatt en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbatt poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbatt és un cognom més freqüent, i en quins països Abbatt és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbatt ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbatt. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbatt ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbatt fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbatt.

No tots els cognoms similars al cognom Abbatt tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbatt que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbatt pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbatt, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbatt o algun dels cognoms similars a Abbatt no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbatt a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbatt diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbate
 2. Abbati
 3. Abbett
 4. Abbitt
 5. Abbott
 6. Abbat
 7. Abat
 8. Abata
 9. Abate
 10. Abati
 11. Abato
 12. Abbad
 13. Abbadi
 14. Abbatoy
 15. Abbiate
 16. Abbiati
 17. Abbot
 18. Abiati
 19. Abott
 20. Abbado
 21. Aabbott
 22. Abaut
 23. Abatte
 24. Aboott
 25. Abait
 26. Abbade
 27. Abutt
 28. Abbet
 29. Abad
 30. Abada
 31. Abade
 32. Abadi
 33. Abady
 34. Abaid
 35. Abaito
 36. Abbadie
 37. Abboud
 38. Abeeta
 39. Abeita
 40. Abet