Cognom AbbiateSaber més respecte al cognom Abbiate és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbiate sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbiate.

El cognom Abbiate en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbiate, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbiate és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbiate

Veure mapa del cognom Abbiate

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbiate en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbiate, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbiate que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbiate, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbiate. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbiate és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbiate del món

 1. Itàlia Itàlia (135)
 2. Argentina Argentina (36)
 3. Estats Units Estats Units (30)
 4. Brasil Brasil (22)
 5. França França (16)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbiate en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbiate poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbiate és un cognom més freqüent, i en quins països Abbiate és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbiate fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbiate.

No tots els cognoms similars al cognom Abbiate tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbiate que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abbate
 2. Abbiati
 3. Abate
 4. Abbati
 5. Abbitt
 6. Abiati
 7. Aubiat
 8. Abbat
 9. Abbade
 10. Abbatt
 11. Abade
 12. Abaito
 13. Abat
 14. Abata
 15. Abati
 16. Abato
 17. Abbad
 18. Abbadi
 19. Abbadie
 20. Abbatoy
 21. Abbett
 22. Abbot
 23. Abbott
 24. Abeita
 25. Abete
 26. Abide
 27. Abieta
 28. Abito
 29. Abouat
 30. Ahbiti
 31. Apate
 32. Abowath
 33. Abbado
 34. Abatte
 35. Abeide
 36. Abayat
 37. Aabade
 38. Aboita
 39. Abiaad
 40. Abu ata