Cognom AbbaziSaber més respecte al cognom Abbazi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbazi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbazi.

El cognom Abbazi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbazi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbazi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbazi

Veure mapa del cognom Abbazi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbazi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbazi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbazi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbazi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbazi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbazi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbazi del món

 1. Marroc Marroc (136)
 2. Estats Units Estats Units (2)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Camerun Camerun (1)
 5. Algèria Algèria (1)
 6. Anglaterra Anglaterra (1)
 7. Noruega Noruega (1)
 8. Pakistan Pakistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbazi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbazi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbazi és un cognom més freqüent, i en quins països Abbazi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbazi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbazi ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbazi tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbazi que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbazi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbazi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbazi o algun dels cognoms similars a Abbazi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbazi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbazi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abazi
 2. Abbasi
 3. Abbazia
 4. Abbaci
 5. Abasi
 6. Abaz
 7. Abaza
 8. Abbaco
 9. Abbas
 10. Abbass
 11. Abbassi
 12. Abaqi
 13. Aabbasi
 14. Abaco
 15. Abaga
 16. Abagiu
 17. Abajo
 18. Abas
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abbes
 23. Abbis
 24. Abbs
 25. Abeiza
 26. Abezia
 27. Abghi
 28. Abici
 29. Abiosi
 30. Abja
 31. Aboza
 32. Apaza
 33. Aubac
 34. Aubach
 35. Aubais
 36. Abiaga
 37. Abaca
 38. Abegi
 39. Apaz
 40. Abisai