Cognom AbbruzzoSaber més respecte al cognom Abbruzzo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbruzzo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbruzzo.

El cognom Abbruzzo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbruzzo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbruzzo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbruzzo

Veure mapa del cognom Abbruzzo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbruzzo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbruzzo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbruzzo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbruzzo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbruzzo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbruzzo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbruzzo del món

 1. Itàlia Itàlia (399)
 2. Estats Units Estats Units (45)
 3. República Dominicana República Dominicana (31)
 4. Canadà Canadà (16)
 5. Argentina Argentina (7)
 6. Austràlia Austràlia (4)
 7. Anglaterra Anglaterra (3)
 8. Suïssa Suïssa (1)
 9. Alemanya Alemanya (1)
 10. Espanya Espanya (1)
 11. França França (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbruzzo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbruzzo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbruzzo és un cognom més freqüent, i en quins països Abbruzzo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbruzzo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbruzzo. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbruzzo ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abbruzzo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbruzzo que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbruzzo pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbruzzo, com podem comprovar.

 1. Abbruzzi
 2. Abruzzo
 3. Abruzzi
 4. Apruzzo
 5. Abbruzzese
 6. Abruza
 7. Abruzzino
 8. Aburuza
 9. Abruzky
 10. Abrazzi
 11. Abarguez
 12. Abarquero
 13. Abarquez
 14. Abarza
 15. Abarzuza
 16. Abbruscato
 17. Aborruza
 18. Abrego
 19. Abrigo
 20. Abruzzese
 21. Aburruza
 22. Aparizio
 23. Abarzua
 24. Aborrezco
 25. Abergo
 26. Abriojo
 27. Abrusci
 28. Abarca
 29. Abarcas
 30. Abarchi
 31. Abargues
 32. Abarkach
 33. Abarkan
 34. Abarkane
 35. Abarques
 36. Abercorn
 37. Aberegg
 38. Aberg
 39. Abergel
 40. Aberkan