Cognom AbbruzzeseSaber més respecte al cognom Abbruzzese és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbruzzese sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbruzzese.

El cognom Abbruzzese en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbruzzese, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbruzzese és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbruzzese

Veure mapa del cognom Abbruzzese

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbruzzese en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbruzzese, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbruzzese que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbruzzese, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbruzzese. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbruzzese és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbruzzese del món

 1. Itàlia Itàlia (3545)
 2. Estats Units Estats Units (1186)
 3. Argentina Argentina (404)
 4. Canadà Canadà (201)
 5. França França (185)
 6. Alemanya Alemanya (55)
 7. Austràlia Austràlia (41)
 8. República Dominicana República Dominicana (31)
 9. Brasil Brasil (29)
 10. Suïssa Suïssa (26)
 11. Gal·les Gal·les (26)
 12. Xile Xile (23)
 13. Veneçuela Veneçuela (22)
 14. Luxemburg Luxemburg (21)
 15. Anglaterra Anglaterra (16)
 16. Espanya Espanya (8)
 17. Bèlgica Bèlgica (6)
 18. Àustria Àustria (1)
 19. Xina Xina (1)
 20. Dinamarca Dinamarca (1)
 21. Ecuador Ecuador (1)
 22. Escòcia Escòcia (1)
 23. Mèxic Mèxic (1)
 24. Països Baixos Països Baixos (1)
 25. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)
 26. Perú Perú (1)
 27. Tailàndia Tailàndia (1)
 28. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbruzzese en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbruzzese poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbruzzese és un cognom més freqüent, i en quins països Abbruzzese és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbruzzese. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbruzzese ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abbruzzese pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abbruzzese, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abbruzzese o algun dels cognoms similars a Abbruzzese no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbruzzese a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbruzzese diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abruzzese
 2. Apruzzese
 3. Abbruzzi
 4. Abbruzzo
 5. Abruzzi
 6. Abruzzino
 7. Abruzzo
 8. Abargues
 9. Abarques
 10. Abbruscato
 11. Abruza
 12. Aburuza
 13. Apruzzo
 14. Abarizketa
 15. Abruzky
 16. Avarese
 17. Abrazzi
 18. Abarcas
 19. Abarguez
 20. Abarkane
 21. Abarquero
 22. Abarquez
 23. Abarza
 24. Abarzuza
 25. Aberegg
 26. Abergel
 27. Aberkane
 28. Abers
 29. Aborruza
 30. Abras
 31. Abrego
 32. Abregos
 33. Abregu
 34. Abresch
 35. Abreus
 36. Abris
 37. Abrisketa
 38. Abruscato
 39. Aburquerque
 40. Aburruza