Cognom AbbysSaber més respecte al cognom Abbys és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbys sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbys.

El cognom Abbys en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbys, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbys és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbys

Veure mapa del cognom Abbys

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbys en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbys, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbys que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbys, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbys. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbys és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbys del món

 1. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbys en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbys poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbys és un cognom més freqüent, i en quins països Abbys és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abbys tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbys que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbys o algun dels cognoms similars a Abbys no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbys a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbys diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbas
 2. Abbes
 3. Abbis
 4. Abbs
 5. Abys
 6. Abbyss
 7. Abas
 8. Abass
 9. Abbasi
 10. Abbass
 11. Abeos
 12. Abes
 13. Abis
 14. Abiss
 15. Abos
 16. Abs
 17. Abyss
 18. Abbic
 19. Absy
 20. Abbess
 21. Abbiss
 22. Abaco
 23. Abaga
 24. Abajo
 25. Abasi
 26. Abaso
 27. Abassi
 28. Abaz
 29. Abaza
 30. Abazi
 31. Abbaco
 32. Abbassi
 33. Abeck
 34. Abegg
 35. Abego
 36. Abeja
 37. Abeso
 38. Abghi
 39. Abici
 40. Abiosi