Cognom AbbissSaber més respecte al cognom Abbiss és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbiss sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbiss.

El cognom Abbiss en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbiss, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbiss és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbiss

Veure mapa del cognom Abbiss

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbiss en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbiss, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbiss que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbiss, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbiss. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbiss és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbiss del món

 1. Anglaterra Anglaterra (460)
 2. Estats Units Estats Units (125)
 3. Austràlia Austràlia (50)
 4. Nova Zelanda Nova Zelanda (26)
 5. Canadà Canadà (14)
 6. Bèlgica Bèlgica (9)
 7. Tailàndia Tailàndia (5)
 8. Hong Kong Hong Kong (2)
 9. Argentina Argentina (1)
 10. Alemanya Alemanya (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Escòcia Escòcia (1)
 13. Índia Índia (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbiss en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbiss poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbiss és un cognom més freqüent, i en quins països Abbiss és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbiss ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbiss. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbiss ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbiss fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbiss.

No tots els cognoms similars al cognom Abbiss tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbiss que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abbiss o algun dels cognoms similars a Abbiss no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbiss a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbiss diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbass
 2. Abbis
 3. Abiss
 4. Abbess
 5. Abbyss
 6. Abass
 7. Abbas
 8. Abbasi
 9. Abbassi
 10. Abbes
 11. Abbs
 12. Abis
 13. Abyss
 14. Abbic
 15. Abbassa
 16. Abish
 17. Abaisa
 18. Abissi
 19. Abbys
 20. Aviss
 21. Abaiga
 22. Abas
 23. Abasi
 24. Abaso
 25. Abassi
 26. Abbaco
 27. Abeiza
 28. Abeos
 29. Abes
 30. Abeso
 31. Abici
 32. Abiosi
 33. Abiuso
 34. Abos
 35. Aboussi
 36. Abys
 37. Affis
 38. Apisa
 39. Appisi
 40. Appius