Cognom AbbessSaber més respecte al cognom Abbess és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbess sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbess.

El cognom Abbess en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbess, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbess és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbess

Veure mapa del cognom Abbess

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbess en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbess, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbess que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbess, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbess. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbess és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbess del món

 1. Estats Units Estats Units (51)
 2. Anglaterra Anglaterra (48)
 3. Algèria Algèria (10)
 4. Escòcia Escòcia (4)
 5. Austràlia Austràlia (1)
 6. Canadà Canadà (1)
 7. Egipte Egipte (1)
 8. França França (1)
 9. Hongria Hongria (1)
 10. Israel Israel (1)
 11. Líban Líban (1)
 12. Tunísia Tunísia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbess en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbess poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbess és un cognom més freqüent, i en quins països Abbess és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbess. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbess ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbess fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbess.

 1. Abbass
 2. Abbes
 3. Abbiss
 4. Abbyss
 5. Abass
 6. Abbas
 7. Abbasi
 8. Abbassi
 9. Abbis
 10. Abbs
 11. Abeos
 12. Abes
 13. Abeso
 14. Abiss
 15. Aubeso
 16. Abyss
 17. Abbassa
 18. Abbys
 19. Abas
 20. Abasi
 21. Abaso
 22. Abassi
 23. Abbaco
 24. Abeck
 25. Abegg
 26. Abego
 27. Abeja
 28. Abiega
 29. Abiego
 30. Abiosi
 31. Abis
 32. Abiuso
 33. Abke
 34. Abos
 35. Aboussi
 36. Abueg
 37. Abys
 38. Aubais
 39. Aves
 40. Avesa