Cognom AbdillSaber més respecte al cognom Abdill és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdill sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdill.

El cognom Abdill en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdill, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdill és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdill

Veure mapa del cognom Abdill

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdill en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdill, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdill que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdill, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdill. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdill és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdill del món

 1. Estats Units Estats Units (152)
 2. Suècia Suècia (3)
 3. Canadà Canadà (1)
 4. Djibouti Djibouti (1)
 5. Indonèsia Indonèsia (1)
 6. Itàlia Itàlia (1)
 7. Kirguizistan Kirguizistan (1)
 8. Països Baixos Països Baixos (1)
 9. Iemen Iemen (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdill en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdill poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdill és un cognom més freqüent, i en quins països Abdill és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdill tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdill que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abdill o algun dels cognoms similars a Abdill no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdill a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdill diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdilla
 2. Abdille
 3. Abdiel
 4. Abdil
 5. Abdall
 6. Abdile
 7. Abdila
 8. Abdull
 9. Abadilla
 10. Abdala
 11. Abdali
 12. Abdalla
 13. Abdel
 14. Abdela
 15. Abdella
 16. Abdelli
 17. Abdillah
 18. Abdola
 19. Abdool
 20. Abdoul
 21. Abdul
 22. Abdula
 23. Abdulla
 24. Abdulle
 25. Abedillo
 26. Abdaly
 27. Abdal
 28. Abdoli
 29. Abdyli
 30. Abduli
 31. Abdule
 32. Abdol
 33. Abdylla
 34. Abdeli
 35. Abd el
 36. Abadillo
 37. Abadal
 38. Abatal
 39. Abdallah
 40. Abdelaal