Cognom AbdolaSaber més respecte al cognom Abdola és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdola sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdola.

El cognom Abdola en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdola, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdola és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdola

Veure mapa del cognom Abdola

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdola en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdola, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdola que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdola, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdola. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdola és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdola del món

 1. Filipines Filipines (89)
 2. França França (45)
 3. Espanya Espanya (21)
 4. Iran Iran (6)
 5. Indonèsia Indonèsia (5)
 6. Pakistan Pakistan (4)
 7. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 8. Noruega Noruega (3)
 9. Estats Units Estats Units (3)
 10. Suècia Suècia (2)
 11. Bèlgica Bèlgica (1)
 12. Bulgària Bulgària (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Kazakhstan Kazakhstan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdola en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdola poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdola és un cognom més freqüent, i en quins països Abdola és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abdola tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdola que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdola pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdola, com podem comprovar.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdula
 4. Abdoli
 5. Abdila
 6. Abdol
 7. Abdoula
 8. Abdali
 9. Abdalla
 10. Abdel
 11. Abdelah
 12. Abdella
 13. Abdill
 14. Abdilla
 15. Abdool
 16. Abdoul
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdollah
 22. Abdalah
 23. Abdaly
 24. Abdil
 25. Abdall
 26. Abdal
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdile
 32. Avdala
 33. Abdylla
 34. Abdull
 35. Abdeli
 36. Abdulan
 37. Abadal
 38. Abadilla
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi