Cognom AbdoliSaber més respecte al cognom Abdoli és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdoli sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdoli.

El cognom Abdoli en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdoli, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdoli és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdoli

Veure mapa del cognom Abdoli

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdoli en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdoli, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdoli que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdoli, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdoli. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdoli és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdoli del món

 1. Iran Iran (38673)
 2. Indonèsia Indonèsia (80)
 3. Canadà Canadà (30)
 4. Estats Units Estats Units (26)
 5. Níger Níger (13)
 6. Anglaterra Anglaterra (7)
 7. Alemanya Alemanya (6)
 8. Suècia Suècia (6)
 9. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (4)
 10. Iraq Iraq (4)
 11. Tailàndia Tailàndia (4)
 12. Noruega Noruega (3)
 13. Austràlia Austràlia (2)
 14. Malàisia Malàisia (2)
 15. Afganistan Afganistan (1)
 16. Bèlgica Bèlgica (1)
 17. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 18. Suïssa Suïssa (1)
 19. Xina Xina (1)
 20. França França (1)
 21. Grècia Grècia (1)
 22. Països Baixos Països Baixos (1)
 23. Oman Oman (1)
 24. Filipines Filipines (1)
 25. Sèrbia Sèrbia (1)
 26. Eslovàquia Eslovàquia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdoli en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdoli poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdoli és un cognom més freqüent, i en quins països Abdoli és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdoli fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdoli.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdoli pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdoli, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdoli o algun dels cognoms similars a Abdoli no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdoli a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdoli diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdali
 2. Abdola
 3. Abdyli
 4. Abduli
 5. Abdol
 6. Abdeli
 7. Abdala
 8. Abdel
 9. Abdela
 10. Abdelli
 11. Abdill
 12. Abdool
 13. Abdoul
 14. Abdul
 15. Abdula
 16. Abdulai
 17. Avdyli
 18. Abdaly
 19. Abdoulie
 20. Abdil
 21. Abdall
 22. Abdal
 23. Abidali
 24. Abdule
 25. Abdile
 26. Avduli
 27. Abdila
 28. Abdoula
 29. Abdull
 30. Abadal
 31. Abdalahi
 32. Abdalla
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdella
 36. Abdilla
 37. Abdille
 38. Abdollahi
 39. Abdulah
 40. Abdulahi