Cognom AbadillaSaber més respecte al cognom Abadilla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadilla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadilla.

El cognom Abadilla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadilla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadilla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadilla

Veure mapa del cognom Abadilla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadilla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadilla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadilla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadilla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadilla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadilla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadilla del món

 1. Filipines Filipines (6824)
 2. Estats Units Estats Units (489)
 3. Singapur Singapur (52)
 4. Mèxic Mèxic (48)
 5. Qatar Qatar (32)
 6. Austràlia Austràlia (11)
 7. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 8. Anglaterra Anglaterra (6)
 9. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 10. Canadà Canadà (2)
 11. Japó Japó (2)
 12. Xina Xina (1)
 13. Alemanya Alemanya (1)
 14. Espanya Espanya (1)
 15. Kirguizistan Kirguizistan (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadilla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadilla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadilla és un cognom més freqüent, i en quins països Abadilla és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abadilla ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abadilla fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abadilla.

No tots els cognoms similars al cognom Abadilla tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abadilla que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdilla
 2. Abadillo
 3. Abdalla
 4. Abdella
 5. Abdill
 6. Abdillah
 7. Abdille
 8. Abdulla
 9. Abedillo
 10. Abdila
 11. Abdylla
 12. Abadlia
 13. Abadal
 14. Abadalalh
 15. Abatelli
 16. Abdala
 17. Abdallah
 18. Abdela
 19. Abdellah
 20. Abdelli
 21. Abdillahi
 22. Abdola
 23. Abdula
 24. Abdullah
 25. Abdulle
 26. Avedillo
 27. Abdollah
 28. Abdiel
 29. Apadula
 30. Abdil
 31. Abdall
 32. Abdullha
 33. Abeidella
 34. Abeidalla
 35. Abdhulla
 36. Abdile
 37. Abatiello
 38. Abdoula
 39. Abdull
 40. Abidelli