Cognom Abd elSaber més respecte al cognom Abd el és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abd el sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abd el.

El cognom Abd el en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abd el, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abd el és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abd el

Veure mapa del cognom Abd el

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abd el en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abd el, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abd el que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abd el, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abd el. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abd el és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abd el del món

 1. Iemen Iemen (580)
 2. Iraq Iraq (309)
 3. França França (208)
 4. Itàlia Itàlia (190)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (172)
 6. Kuwait Kuwait (125)
 7. Alemanya Alemanya (36)
 8. Grècia Grècia (33)
 9. Xile Xile (17)
 10. Síria Síria (15)
 11. Hongria Hongria (12)
 12. Argentina Argentina (11)
 13. Egipte Egipte (9)
 14. Israel Israel (1)
 15. Qatar Qatar (1)
 16. Romania Romania (1)
 17. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abd el en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abd el poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abd el és un cognom més freqüent, i en quins països Abd el és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abd el ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abd el fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abd el.

No tots els cognoms similars al cognom Abd el tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abd el que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdel
 2. Abdiel
 3. Abdela
 4. Abdill
 5. Abdool
 6. Abdoul
 7. Abdul
 8. Abdil
 9. Abdall
 10. Abdal
 11. Abetel
 12. Abdol
 13. Abdull
 14. Abdeli
 15. Abadal
 16. Abatal
 17. Abdala
 18. Abdali
 19. Abdalla
 20. Abdelah
 21. Abdella
 22. Abdelli
 23. Abdilla
 24. Abdille
 25. Abdola
 26. Abdula
 27. Abdulla
 28. Abdulle
 29. Abedul
 30. Abodeely
 31. Afdahl
 32. Abdaly
 33. Abidal
 34. Abdoli
 35. Abdyli
 36. Abduli
 37. Abdi ali
 38. Abdule
 39. Abdile
 40. Aubdool