Cognom AbduleSaber més respecte al cognom Abdule és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdule sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdule.

El cognom Abdule en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdule, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdule és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdule

Veure mapa del cognom Abdule

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdule en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdule, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdule que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdule, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdule. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdule és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdule del món

 1. Somàlia Somàlia (7156)
 2. Etiòpia Etiòpia (2415)
 3. Índia Índia (113)
 4. Kenya Kenya (109)
 5. Suècia Suècia (76)
 6. Estats Units Estats Units (40)
 7. Anglaterra Anglaterra (15)
 8. Nigèria Nigèria (15)
 9. Dinamarca Dinamarca (10)
 10. Noruega Noruega (10)
 11. Qatar Qatar (9)
 12. Canadà Canadà (8)
 13. Països Baixos Països Baixos (7)
 14. Alemanya Alemanya (6)
 15. Camerun Camerun (5)
 16. Malàisia Malàisia (4)
 17. Finlàndia Finlàndia (3)
 18. Indonèsia Indonèsia (3)
 19. Austràlia Austràlia (2)
 20. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (1)
 21. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 22. Suïssa Suïssa (1)
 23. Ghana Ghana (1)
 24. Irlanda Irlanda (1)
 25. Libèria Libèria (1)
 26. Pakistan Pakistan (1)
 27. Uganda Uganda (1)
 28. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)
 29. Zimbabwe Zimbabwe (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdule en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdule poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdule és un cognom més freqüent, i en quins països Abdule és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdule fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdule.

No tots els cognoms similars al cognom Abdule tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdule que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdul
 2. Abdula
 3. Abdulle
 4. Abduli
 5. Abdile
 6. Abdull
 7. Abdala
 8. Abdali
 9. Abdel
 10. Abdela
 11. Abdill
 12. Abdille
 13. Abdola
 14. Abdoul
 15. Abdulah
 16. Abdulai
 17. Abdulla
 18. Abedul
 19. Abdaly
 20. Abdoulie
 21. Abdil
 22. Abdall
 23. Abdal
 24. Abdulov
 25. Abdoli
 26. Abdulaev
 27. Abduloev
 28. Abdyli
 29. Avduli
 30. Abdila
 31. Abdol
 32. Abdoula
 33. Abdeli
 34. Abdulan
 35. Abadal
 36. Abdalahe
 37. Abdalla
 38. Abdelah
 39. Abdella
 40. Abdelli