Cognom AbdielSaber més respecte al cognom Abdiel és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdiel sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdiel.

El cognom Abdiel en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdiel, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdiel és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdiel

Veure mapa del cognom Abdiel

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdiel en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdiel, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdiel que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdiel, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdiel. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdiel és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdiel del món

 1. Tanzània Tanzània (160)
 2. Nigèria Nigèria (62)
 3. Israel Israel (39)
 4. Indonèsia Indonèsia (10)
 5. Estats Units Estats Units (6)
 6. Panamà Panamà (4)
 7. Txad Txad (4)
 8. Mèxic Mèxic (3)
 9. Austràlia Austràlia (2)
 10. Brasil Brasil (2)
 11. Índia Índia (2)
 12. Colòmbia Colòmbia (1)
 13. Guatemala Guatemala (1)
 14. Malàisia Malàisia (1)
 15. Puerto Rico Puerto Rico (1)
 16. Rússia Rússia (1)
 17. Suècia Suècia (1)
 18. Saint Vincent i les Grenadines Saint Vincent i les Grenadines (1)
 19. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdiel en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdiel poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdiel és un cognom més freqüent, i en quins països Abdiel és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdiel. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdiel ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdiel tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdiel que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdiel pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdiel, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdiel o algun dels cognoms similars a Abdiel no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdiel a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdiel diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdel
 2. Abdill
 3. Abdil
 4. Abd el
 5. Abdela
 6. Abdilla
 7. Abdille
 8. Abdool
 9. Abdoul
 10. Abdul
 11. Abdall
 12. Abdal
 13. Abetel
 14. Abdile
 15. Abdila
 16. Abdol
 17. Abdull
 18. Abdeli
 19. Abadal
 20. Abadilla
 21. Abatal
 22. Abdala
 23. Abdali
 24. Abdalla
 25. Abdelah
 26. Abdella
 27. Abdelli
 28. Abdillah
 29. Abdola
 30. Abdula
 31. Abdulla
 32. Abdulle
 33. Abedillo
 34. Abedul
 35. Abodeely
 36. Afdahl
 37. Abdaly
 38. Abidal
 39. Abdiwali
 40. Abdoli