Cognom AbdilleSaber més respecte al cognom Abdille és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdille sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdille.

El cognom Abdille en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdille, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdille és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdille

Veure mapa del cognom Abdille

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdille en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdille, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdille que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdille, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdille. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdille és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdille del món

 1. Kenya Kenya (17076)
 2. Somàlia Somàlia (15734)
 3. Estats Units Estats Units (80)
 4. Etiòpia Etiòpia (49)
 5. Suècia Suècia (31)
 6. Noruega Noruega (30)
 7. Canadà Canadà (19)
 8. Anglaterra Anglaterra (14)
 9. Dinamarca Dinamarca (5)
 10. Djibouti Djibouti (4)
 11. Saudi Saudita Saudi Saudita (4)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Austràlia Austràlia (2)
 14. Filipines Filipines (2)
 15. Uganda Uganda (2)
 16. Suïssa Suïssa (1)
 17. Xina Xina (1)
 18. Alemanya Alemanya (1)
 19. Algèria Algèria (1)
 20. Eritrea Eritrea (1)
 21. Finlàndia Finlàndia (1)
 22. Malàisia Malàisia (1)
 23. Níger Níger (1)
 24. Països Baixos Països Baixos (1)
 25. Qatar Qatar (1)
 26. Tanzània Tanzània (1)
 27. Sud-àfrica Sud-àfrica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdille en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdille poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdille és un cognom més freqüent, i en quins països Abdille és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdille fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdille.

No tots els cognoms similars al cognom Abdille tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdille que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdill
 2. Abdilla
 3. Abdulle
 4. Abdile
 5. Abadilla
 6. Abdalla
 7. Abdella
 8. Abdelli
 9. Abdillah
 10. Abdulla
 11. Abedillo
 12. Abdiel
 13. Abdil
 14. Abdall
 15. Abdule
 16. Abdila
 17. Abdylla
 18. Abdull
 19. Abadillo
 20. Abdala
 21. Abdalahe
 22. Abdali
 23. Abdallah
 24. Abdel
 25. Abdela
 26. Abdelah
 27. Abdelali
 28. Abdellah
 29. Abdillahi
 30. Abdola
 31. Abdool
 32. Abdoul
 33. Abdul
 34. Abdula
 35. Abdulah
 36. Abdulai
 37. Abdullah
 38. Avedillo
 39. Abdollah
 40. Abdalah