Cognom AbdilaSaber més respecte al cognom Abdila és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdila sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdila.

El cognom Abdila en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdila, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdila és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdila

Veure mapa del cognom Abdila

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdila en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdila, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdila que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdila, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdila. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdila és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdila del món

 1. Filipines Filipines (572)
 2. Indonèsia Indonèsia (413)
 3. Kirguizistan Kirguizistan (26)
 4. Egipte Egipte (9)
 5. Níger Níger (5)
 6. Etiòpia Etiòpia (4)
 7. Anglaterra Anglaterra (4)
 8. Malàisia Malàisia (2)
 9. Bulgària Bulgària (1)
 10. Brasil Brasil (1)
 11. Índia Índia (1)
 12. Kenya Kenya (1)
 13. Kuwait Kuwait (1)
 14. Kazakhstan Kazakhstan (1)
 15. Nigèria Nigèria (1)
 16. Rússia Rússia (1)
 17. Sudan Sudan (1)
 18. Somàlia Somàlia (1)
 19. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdila en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdila poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdila és un cognom més freqüent, i en quins països Abdila és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdila. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdila ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdila pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdila, com podem comprovar.

 1. Abdala
 2. Abdela
 3. Abdill
 4. Abdilla
 5. Abdola
 6. Abdula
 7. Abdil
 8. Abdile
 9. Abadilla
 10. Abdali
 11. Abdalla
 12. Abdel
 13. Abdelah
 14. Abdella
 15. Abdillah
 16. Abdille
 17. Abdul
 18. Abdulah
 19. Abdulai
 20. Abdulla
 21. Abdalah
 22. Abdaly
 23. Abdiel
 24. Abdall
 25. Abdal
 26. Abdoli
 27. Abdalat
 28. Abdyli
 29. Abduli
 30. Abdule
 31. Abdol
 32. Avdala
 33. Abdoula
 34. Abdylla
 35. Abdull
 36. Abdeli
 37. Abdulan
 38. Abadal
 39. Abdalahe
 40. Abdalahi