Cognom AbdillaSaber més respecte al cognom Abdilla és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdilla sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdilla.

El cognom Abdilla en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdilla, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdilla és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdilla

Veure mapa del cognom Abdilla

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdilla en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdilla, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdilla que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdilla, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdilla. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdilla és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdilla del món

 1. Malta Malta (950)
 2. Filipines Filipines (808)
 3. Indonèsia Indonèsia (568)
 4. Kirguizistan Kirguizistan (425)
 5. Austràlia Austràlia (255)
 6. Egipte Egipte (153)
 7. Estats Units Estats Units (112)
 8. França França (109)
 9. Canadà Canadà (67)
 10. Kazakhstan Kazakhstan (61)
 11. Anglaterra Anglaterra (47)
 12. Malàisia Malàisia (20)
 13. Irlanda del Nord Irlanda del Nord (9)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (8)
 15. Brasil Brasil (8)
 16. Espanya Espanya (8)
 17. Somàlia Somàlia (4)
 18. Turquia Turquia (2)
 19. Escòcia Escòcia (2)
 20. Kenya Kenya (2)
 21. Níger Níger (2)
 22. Brunei Brunei (1)
 23. Etiòpia Etiòpia (1)
 24. Mauritània Mauritània (1)
 25. Països Baixos Països Baixos (1)
 26. Qatar Qatar (1)
 27. Saudi Saudita Saudi Saudita (1)
 28. Sudan Sudan (1)
 29. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdilla en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdilla poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdilla és un cognom més freqüent, i en quins països Abdilla és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdilla. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdilla ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdilla pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdilla, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdilla o algun dels cognoms similars a Abdilla no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdilla a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdilla diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abadilla
 2. Abdalla
 3. Abdella
 4. Abdill
 5. Abdillah
 6. Abdille
 7. Abdulla
 8. Abdila
 9. Abdylla
 10. Abdala
 11. Abdallah
 12. Abdela
 13. Abdellah
 14. Abdelli
 15. Abdillahi
 16. Abdola
 17. Abdula
 18. Abdullah
 19. Abdulle
 20. Abedillo
 21. Abdollah
 22. Abdiel
 23. Abdil
 24. Abdall
 25. Abdullha
 26. Abdhulla
 27. Abdile
 28. Abdoula
 29. Abdull
 30. Abadillo
 31. Abd-allah
 32. Abdali
 33. Abdallahi
 34. Abdel
 35. Abdelaal
 36. Abdelah
 37. Abdelali
 38. Abdelhak
 39. Abdelhay
 40. Abdelilah