Cognom AbedilloSaber més respecte al cognom Abedillo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abedillo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abedillo.

El cognom Abedillo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abedillo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abedillo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abedillo

Veure mapa del cognom Abedillo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abedillo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abedillo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abedillo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abedillo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abedillo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abedillo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abedillo del món

 1. Mèxic Mèxic (11)
 2. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abedillo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abedillo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abedillo és un cognom més freqüent, i en quins països Abedillo és un cognom insòlit o inexistent.

No tots els cognoms similars al cognom Abedillo tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abedillo que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Avedillo
 2. Abadillo
 3. Abadilla
 4. Abdill
 5. Abdilla
 6. Abdille
 7. Abdalla
 8. Abdella
 9. Abdelli
 10. Abdillah
 11. Abdulla
 12. Abdulle
 13. Abedul
 14. Abdiel
 15. Abdil
 16. Abdall
 17. Abeidella
 18. Abeidalla
 19. Abdile
 20. Abdila
 21. Abatiello
 22. Abdylla
 23. Abdull
 24. Abidelli
 25. Abadal
 26. Abadalalh
 27. Abatelli
 28. Abbatiello
 29. Abdala
 30. Abdali
 31. Abdallah
 32. Abdel
 33. Abdela
 34. Abdelah
 35. Abdelali
 36. Abdelilah
 37. Abdellah
 38. Abdillahi
 39. Abdola
 40. Abdool