Cognom AbadilloSaber més respecte al cognom Abadillo és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abadillo sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abadillo.

El cognom Abadillo en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abadillo, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abadillo és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abadillo

Veure mapa del cognom Abadillo

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abadillo en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abadillo, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abadillo que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abadillo, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abadillo. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abadillo és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abadillo del món

 1. Filipines Filipines (205)
 2. Guatemala Guatemala (125)
 3. Estats Units Estats Units (5)
 4. Espanya Espanya (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abadillo en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abadillo poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abadillo és un cognom més freqüent, i en quins països Abadillo és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abadillo ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

 1. Abadilla
 2. Abedillo
 3. Abdill
 4. Abdilla
 5. Abdille
 6. Avedillo
 7. Abatiello
 8. Abadal
 9. Abadalalh
 10. Abatelli
 11. Abbatiello
 12. Abdalla
 13. Abdella
 14. Abdelli
 15. Abdillah
 16. Abdulla
 17. Abdulle
 18. Abdiel
 19. Abdil
 20. Abdall
 21. Abdile
 22. Abdila
 23. Abdylla
 24. Abadlia
 25. Abdull
 26. Abidelli
 27. Abatal
 28. Abdala
 29. Abdali
 30. Abdallah
 31. Abdel
 32. Abdela
 33. Abdelah
 34. Abdelali
 35. Abdellah
 36. Abdillahi
 37. Abdola
 38. Abdool
 39. Abdoul
 40. Abdul