Cognom AbdallSaber més respecte al cognom Abdall és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdall sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdall.

El cognom Abdall en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdall, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdall és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdall

Veure mapa del cognom Abdall

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdall en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdall, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdall que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdall, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdall. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdall és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdall del món

 1. Sudan Sudan (8120)
 2. Egipte Egipte (1983)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (278)
 4. Estats Units Estats Units (14)
 5. Qatar Qatar (9)
 6. Anglaterra Anglaterra (6)
 7. Polònia Polònia (5)
 8. Tanzània Tanzània (5)
 9. Líbia Líbia (4)
 10. Brasil Brasil (3)
 11. Iemen Iemen (2)
 12. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 13. Àustria Àustria (2)
 14. Canadà Canadà (2)
 15. Mauritània Mauritània (2)
 16. Pakistan Pakistan (2)
 17. Uganda Uganda (2)
 18. Bahrain Bahrain (1)
 19. Xina Xina (1)
 20. França França (1)
 21. Irlanda Irlanda (1)
 22. Jordània Jordània (1)
 23. Kenya Kenya (1)
 24. Marroc Marroc (1)
 25. Nigèria Nigèria (1)
 26. Noruega Noruega (1)
 27. Romania Romania (1)
 28. Somàlia Somàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdall en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdall poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdall és un cognom més freqüent, i en quins països Abdall és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdall. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdall ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdall tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdall que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abdala
 2. Abdali
 3. Abdalla
 4. Abdill
 5. Abdaly
 6. Abdal
 7. Abdull
 8. Abadal
 9. Abdallah
 10. Abdel
 11. Abdela
 12. Abdella
 13. Abdelli
 14. Abdilla
 15. Abdille
 16. Abdola
 17. Abdool
 18. Abdoul
 19. Abdul
 20. Abdula
 21. Abdulla
 22. Abdulle
 23. Afdahl
 24. Abdalah
 25. Abdiel
 26. Abdil
 27. Abidal
 28. Abidali
 29. Abidaly
 30. Abdoli
 31. Abdalat
 32. Abdyli
 33. Abduli
 34. Abdule
 35. Abdile
 36. Abdila
 37. Abdol
 38. Avdala
 39. Abdylla
 40. Abdeli