Cognom AbeddouSaber més respecte al cognom Abeddou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abeddou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abeddou.

El cognom Abeddou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abeddou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abeddou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abeddou

Veure mapa del cognom Abeddou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abeddou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abeddou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abeddou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abeddou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abeddou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abeddou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abeddou del món

 1. Algèria Algèria (513)
 2. França França (8)
 3. Bèlgica Bèlgica (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abeddou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abeddou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abeddou és un cognom més freqüent, i en quins països Abeddou és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abeddou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abeddou ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abeddou fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abeddou.

No tots els cognoms similars al cognom Abeddou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abeddou que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abeddou o algun dels cognoms similars a Abeddou no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abeddou a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abeddou diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abeidou
 2. Abdou
 3. Aboudou
 4. Abbedou
 5. Abadio
 6. Abdaoui
 7. Abdo
 8. Abdoo
 9. Abdouh
 10. Abdow
 11. Abdu
 12. Abed
 13. Abedi
 14. Abeid
 15. Abeidi
 16. Abbado
 17. Abeide
 18. Abeidy
 19. Abeed
 20. Abudd
 21. Abdiu
 22. Apedo
 23. Abad
 24. Abada
 25. Abade
 26. Abadi
 27. Abadia
 28. Abadie
 29. Abady
 30. Abaid
 31. Abaida
 32. Abaito
 33. Abato
 34. Abattouy
 35. Abbad
 36. Abbadi
 37. Abbadie
 38. Abbatoy
 39. Abbot
 40. Abboud