Cognom AbbadeSaber més respecte al cognom Abbade és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbade sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbade.

El cognom Abbade en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbade, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbade és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbade

Veure mapa del cognom Abbade

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbade en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbade, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbade que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbade, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbade. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbade és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbade del món

 1. Brasil Brasil (633)
 2. Nigèria Nigèria (15)
 3. Níger Níger (9)
 4. Jordània Jordània (7)
 5. Argentina Argentina (6)
 6. Marroc Marroc (4)
 7. Estats Units Estats Units (3)
 8. França França (2)
 9. Índia Índia (2)
 10. Algèria Algèria (2)
 11. Egipte Egipte (1)
 12. Espanya Espanya (1)
 13. Anglaterra Anglaterra (1)
 14. Suècia Suècia (1)
 15. Uruguai Uruguai (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbade en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbade poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbade és un cognom més freqüent, i en quins països Abbade és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbade fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbade.

Discernir si va ser abans el cognom Abbade o algun dels cognoms similars a Abbade no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abbade a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abbade diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abade
 2. Abbad
 3. Abbadi
 4. Abbadie
 5. Abbate
 6. Abbado
 7. Aabade
 8. Abad
 9. Abada
 10. Abadi
 11. Abadie
 12. Abady
 13. Abate
 14. Abbati
 15. Abbiate
 16. Abide
 17. Aabbada
 18. Abeide
 19. Abyad
 20. Abbud
 21. Abde
 22. Abuide
 23. Abbat
 24. Abaad
 25. Abbatt
 26. Aabid
 27. Aabida
 28. Aabidi
 29. Abadia
 30. Abadio
 31. Abaid
 32. Abaida
 33. Abat
 34. Abata
 35. Abati
 36. Abato
 37. Abbatoy
 38. Abbett
 39. Abbiati
 40. Abbitt