Cognom AabrekkeSaber més respecte al cognom Aabrekke és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabrekke sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabrekke.

El cognom Aabrekke en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabrekke, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabrekke és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabrekke

Veure mapa del cognom Aabrekke

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabrekke en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabrekke, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabrekke que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabrekke, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabrekke. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabrekke és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabrekke del món

 1. Estats Units Estats Units (24)
 2. Noruega Noruega (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabrekke en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabrekke poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabrekke és un cognom més freqüent, i en quins països Aabrekke és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Aabrekke ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabrekke. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabrekke ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aabrekke fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aabrekke.

 1. Aaberge
 2. Aaberg
 3. Abrecht
 4. Abrego
 5. Abregos
 6. Abregu
 7. Abresch
 8. Abreus
 9. Abrook
 10. Abrouk
 11. Auberge
 12. Aubrecht
 13. Abruzky
 14. Abriche
 15. Avarese
 16. Abarkan
 17. Abarkane
 18. Abbruzzi
 19. Aberegg
 20. Aberg
 21. Abergel
 22. Aberkan
 23. Aberkane
 24. Abers
 25. Abrajan
 26. Abras
 27. Abrica
 28. Abrigo
 29. Abris
 30. Abrisketa
 31. Abruza
 32. Abruzzi
 33. Abruzzo
 34. Afreijo
 35. Afrikan
 36. Afroukh
 37. Apresa
 38. Apreza
 39. Aprice
 40. Auberger