Cognom AabergeSaber més respecte al cognom Aaberge és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aaberge sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aaberge.

El cognom Aaberge en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aaberge, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aaberge és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aaberge

Veure mapa del cognom Aaberge

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aaberge en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aaberge, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aaberge que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aaberge, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aaberge. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aaberge és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aaberge del món

 1. Noruega Noruega (94)
 2. Estats Units Estats Units (13)
 3. Japó Japó (1)
 4. Nova Zelanda Nova Zelanda (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aaberge en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aaberge poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aaberge és un cognom més freqüent, i en quins països Aaberge és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Aaberge fa que puguem trobar molts cognoms similars a Aaberge.

No tots els cognoms similars al cognom Aaberge tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Aaberge que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Aaberg
 2. Auberge
 3. Aberg
 4. Abergel
 5. Auberger
 6. Ahberg
 7. Abergo
 8. Aberegg
 9. Abers
 10. Auvergne
 11. Aabrekke
 12. åberg
 13. Abarca
 14. Abargues
 15. Abarguez
 16. Abarza
 17. Aberkan
 18. Aberkane
 19. Aberson
 20. Abras
 21. Abrego
 22. Abregu
 23. Abrigo
 24. Abris
 25. Aubourg
 26. Auvers
 27. Averes
 28. Averos
 29. Avers
 30. Aversa
 31. Averso
 32. Abarka
 33. Abaragh
 34. Averko
 35. Aberash
 36. Aborigen
 37. Avarese
 38. Abric
 39. Aberski
 40. Abiriga