Cognom AbensurSaber més respecte al cognom Abensur és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abensur sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abensur.

El cognom Abensur en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abensur, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abensur és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abensur

Veure mapa del cognom Abensur

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abensur en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abensur, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abensur que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abensur, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abensur. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abensur és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abensur del món

 1. Perú Perú (260)
 2. Brasil Brasil (203)
 3. França França (55)
 4. Austràlia Austràlia (47)
 5. Estats Units Estats Units (36)
 6. Suïssa Suïssa (18)
 7. Israel Israel (15)
 8. Canadà Canadà (7)
 9. Anglaterra Anglaterra (7)
 10. Escòcia Escòcia (5)
 11. Nova Caledònia Nova Caledònia (4)
 12. Tailàndia Tailàndia (2)
 13. Argentina Argentina (1)
 14. Colòmbia Colòmbia (1)
 15. Gibraltar Gibraltar (1)
 16. Marroc Marroc (1)
 17. Puerto Rico Puerto Rico (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abensur en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abensur poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abensur és un cognom més freqüent, i en quins països Abensur és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abensur ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abensur fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abensur.

No tots els cognoms similars al cognom Abensur tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abensur que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abensur o algun dels cognoms similars a Abensur no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abensur a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abensur diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abens
 2. Abans
 3. Abanses
 4. Abenoja
 5. Abenojar
 6. Abenoza
 7. Abensperg
 8. Abenza
 9. Abinger
 10. Abounsar
 11. Avens
 12. Avenson
 13. Abencio
 14. Abeng
 15. Abenezer
 16. Abons
 17. Abances
 18. Abanco
 19. Abancourt
 20. Abang
 21. Abango
 22. Abbans
 23. Abengoza
 24. Abengozar
 25. Abing
 26. Abonce
 27. Abonjo
 28. Abonza
 29. Abounasr
 30. Afonso
 31. Avans
 32. Avanson
 33. Avennes
 34. Avenoso
 35. Avenoza
 36. Avenza
 37. Avinger
 38. Avins
 39. Abeniacar
 40. Avencio