Cognom AabbasiSaber més respecte al cognom Aabbasi és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Aabbasi sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Aabbasi.

El cognom Aabbasi en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Aabbasi, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Aabbasi és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Aabbasi

Veure mapa del cognom Aabbasi

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Aabbasi en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Aabbasi, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Aabbasi que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Aabbasi, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Aabbasi. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Aabbasi és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Aabbasi del món

 1. Pakistan Pakistan (12348)
 2. Índia Índia (7)
 3. Estats Units Estats Units (4)
 4. Angola Angola (1)
 5. Dinamarca Dinamarca (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Aabbasi en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Aabbasi poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Aabbasi és un cognom més freqüent, i en quins països Aabbasi és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Aabbasi. Això es deu a que moltes vegades el cognom Aabbasi ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Aabbasi pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Aabbasi, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Aabbasi o algun dels cognoms similars a Aabbasi no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Aabbasi a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Aabbasi diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abbasi
 2. Abasi
 3. Abbas
 4. Abbass
 5. Abbassi
 6. Abbaci
 7. Abbazi
 8. Abas
 9. Abaso
 10. Abass
 11. Abassi
 12. Abazi
 13. Abbaco
 14. Abbazia
 15. Abbes
 16. Abbis
 17. Abbs
 18. Abiosi
 19. Aabac
 20. Aabak
 21. Abbassa
 22. Abaqi
 23. Abssi
 24. Abase
 25. Abiusi
 26. Absi
 27. Abissi
 28. Abasa
 29. Abbess
 30. Abbiss
 31. Abbys
 32. Abbyss
 33. Abaco
 34. Abaga
 35. Abagiu
 36. Abajo
 37. Abaz
 38. Abaza
 39. Abeos
 40. Abes