Cognom AbbassaSaber més respecte al cognom Abbassa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abbassa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abbassa.

El cognom Abbassa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abbassa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abbassa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abbassa

Veure mapa del cognom Abbassa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abbassa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abbassa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abbassa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abbassa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abbassa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abbassa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abbassa del món

 1. Algèria Algèria (7165)
 2. França França (87)
 3. Níger Níger (13)
 4. Camerun Camerun (4)
 5. Espanya Espanya (1)
 6. Marroc Marroc (1)
 7. Pakistan Pakistan (1)
 8. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abbassa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abbassa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abbassa és un cognom més freqüent, i en quins països Abbassa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abbassa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abbassa. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abbassa ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abbassa fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abbassa.

No tots els cognoms similars al cognom Abbassa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abbassa que tenen un origen i un significat diferents.

 1. Abbass
 2. Abbassi
 3. Abass
 4. Abassi
 5. Abbas
 6. Abbasi
 7. Abbazia
 8. Abasca
 9. Abasse
 10. Aboussa
 11. Abaisa
 12. Abasa
 13. Abbess
 14. Abbiss
 15. Abbyss
 16. Abaga
 17. Abaiga
 18. Abas
 19. Abasi
 20. Abaso
 21. Abaza
 22. Abbaco
 23. Abbes
 24. Abbis
 25. Abbs
 26. Abiss
 27. Aboussi
 28. Afassi
 29. Apausa
 30. Aubais
 31. Abiaga
 32. Abaca
 33. Abyss
 34. Affassy
 35. Abiosse
 36. Abbaci
 37. Abssi
 38. Abase
 39. Abu asa
 40. Abu assi