Cognom AbaisaSaber més respecte al cognom Abaisa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abaisa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abaisa.

El cognom Abaisa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abaisa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abaisa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abaisa

Veure mapa del cognom Abaisa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abaisa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abaisa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abaisa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abaisa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abaisa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abaisa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abaisa del món

 1. Surinam Surinam (32)
 2. Papua Nova Guinea Papua Nova Guinea (22)
 3. Països Baixos Països Baixos (20)
 4. Nigèria Nigèria (2)
 5. Algèria Algèria (1)
 6. Índia Índia (1)
 7. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abaisa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abaisa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abaisa és un cognom més freqüent, i en quins països Abaisa és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abaisa ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abaisa fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abaisa.

No tots els cognoms similars al cognom Abaisa tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abaisa que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abaisa o algun dels cognoms similars a Abaisa no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abaisa a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abaisa diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaiga
 2. Abasa
 3. Abaga
 4. Abas
 5. Abasi
 6. Abaso
 7. Abass
 8. Abassi
 9. Abaza
 10. Abbis
 11. Abeiza
 12. Abis
 13. Abiss
 14. Apausa
 15. Apisa
 16. Aubais
 17. Abaca
 18. Abasca
 19. Abasse
 20. Abisai
 21. Abbassa
 22. Abish
 23. Abase
 24. Aboisha
 25. Abija
 26. Abaka
 27. Abiza
 28. Abbiss
 29. Abacho
 30. Abaco
 31. Abagiu
 32. Abajo
 33. Abaz
 34. Abazi
 35. Abbas
 36. Abbasi
 37. Abbass
 38. Abbassi
 39. Abbazia
 40. Abbes