Cognom AbasaSaber més respecte al cognom Abasa és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abasa sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abasa.

El cognom Abasa en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abasa, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abasa és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abasa

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abasa en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abasa, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abasa que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abasa, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abasa. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abasa és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abasa del món

 1. Nigèria (489)
 2. Filipines (269)
 3. Uganda (238)
 4. Iemen (172)
 5. Índia (113)
 6. Indonèsia (82)
 7. República Democràtica del Congo (62)
 8. Nepal (21)
 9. Pakistan (19)
 10. Papua Nova Guinea (18)
 11. Ghana (9)
 12. Suècia (8)
 13. Estats Units (7)
 14. Kenya (6)
 15. Níger (4)
 16. Algèria (3)
 17. Emirats Àrabs Units (2)
 18. França (2)
 19. Anglaterra (2)
 20. Malàisia (2)
 21. Taiwan (2)
 22. Sud-àfrica (1)
 23. Azerbaijan (1)
 24. Camerun (1)
 25. Xina (1)
 26. Alemanya (1)
 27. Guatemala (1)
 28. Hong Kong (1)
 29. Nova Zelanda (1)
 30. Illes Salomó (1)
 31. Síria (1)
 32. Tunísia (1)
 33. Tanzània (1)
 34. Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abasa en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abasa poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abasa és un cognom més freqüent, i en quins països Abasa és un cognom insòlit o inexistent.