Cognom AbelanedaSaber més respecte al cognom Abelaneda és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelaneda sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelaneda.

El cognom Abelaneda en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelaneda, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelaneda és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelaneda

Veure mapa del cognom Abelaneda

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelaneda en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelaneda, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelaneda que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelaneda, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelaneda. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelaneda és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelaneda del món

 1. Brasil Brasil (47)
 2. França França (2)
 3. Filipines Filipines (2)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelaneda en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelaneda poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelaneda és un cognom més freqüent, i en quins països Abelaneda és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abelaneda ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

No tots els cognoms similars al cognom Abelaneda tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelaneda que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abelaneda pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abelaneda, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abelaneda o algun dels cognoms similars a Abelaneda no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelaneda a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelaneda diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abellaneda
 2. Ablaneda
 3. Abelenda
 4. Ablanedo
 5. Avellaneda
 6. Abelan
 7. Abeline
 8. Abellana
 9. Abellanet
 10. Abland
 11. Avellanada
 12. Avellaned
 13. Avellanedas
 14. Avelinda
 15. Abelina
 16. Ablana
 17. Abelin
 18. Abeling
 19. Abelino
 20. Abellan
 21. Abellanas
 22. Abelman
 23. Abeln
 24. Abelon
 25. Abelyn
 26. Ablan
 27. Ablanc
 28. Ablang
 29. Ablanque
 30. Ablondi
 31. Abolina
 32. Abplanalp
 33. Abulencia
 34. Apilanez
 35. Apland
 36. Aveline
 37. Avelines
 38. Avellana
 39. Avellanet
 40. Avellanosa