Cognom AbengocheaSaber més respecte al cognom Abengochea és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abengochea sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abengochea.

El cognom Abengochea en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abengochea, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abengochea és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abengochea

Veure mapa del cognom Abengochea

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abengochea en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abengochea, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abengochea que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abengochea, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abengochea. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abengochea és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abengochea del món

 1. Espanya Espanya (48)
 2. Portugal Portugal (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abengochea en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abengochea poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abengochea és un cognom més freqüent, i en quins països Abengochea és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abengochea fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abengochea.

No tots els cognoms similars al cognom Abengochea tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abengochea que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abengochea o algun dels cognoms similars a Abengochea no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abengochea a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abengochea diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abengoza
 2. Abengozar
 3. Abenoja
 4. Abenoza
 5. Avengoza
 6. Abances
 7. Abango
 8. Abenojar
 9. Abenza
 10. Abinger
 11. Abonce
 12. Avenoza
 13. Abeniacar
 14. Abencio
 15. Abeng
 16. Abu moch
 17. Abenezer
 18. Abancens
 19. Abanco
 20. Abancourt
 21. Abang
 22. Abanses
 23. Abbinga
 24. Abens
 25. Abensperg
 26. Abinagoitiz
 27. Abing
 28. Abingdon
 29. Abington
 30. Abonjo
 31. Abonza
 32. Aibangbee
 33. Avance
 34. Avancena
 35. Avances
 36. Avennes
 37. Avenoso
 38. Avenson
 39. Avenza
 40. Avinger