Cognom AbenezerSaber més respecte al cognom Abenezer és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abenezer sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abenezer.

El cognom Abenezer en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abenezer, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abenezer és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abenezer

Veure mapa del cognom Abenezer

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abenezer en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abenezer, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abenezer que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abenezer, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abenezer. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abenezer és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abenezer del món

 1. Etiòpia Etiòpia (16)
 2. Nigèria Nigèria (10)
 3. Índia Índia (2)
 4. Groenlàndia Groenlàndia (1)
 5. Honduras Honduras (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abenezer en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abenezer poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abenezer és un cognom més freqüent, i en quins països Abenezer és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abenezer ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abenezer. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abenezer ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abenezer fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abenezer.

Discernir si va ser abans el cognom Abenezer o algun dels cognoms similars a Abenezer no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abenezer a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abenezer diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abengozar
 2. Abenojar
 3. Abenoza
 4. Abensperg
 5. Abenza
 6. Abinger
 7. Abensur
 8. Abinazar
 9. Abances
 10. Abanses
 11. Abengoza
 12. Abenoja
 13. Abens
 14. Abonce
 15. Abonza
 16. Avennes
 17. Avenoza
 18. Avenza
 19. Avinger
 20. Abeniacar
 21. Abencio
 22. Abeng
 23. Avanzar
 24. Abanzas
 25. Abainza
 26. Abancens
 27. Abanco
 28. Abancourt
 29. Abang
 30. Abango
 31. Abanqueiro
 32. Abans
 33. Abaunz
 34. Abaunza
 35. Abbonizio
 36. Abengochea
 37. Abing
 38. Abingdon
 39. Abington
 40. Abinzano