Cognom AbengozarSaber més respecte al cognom Abengozar és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abengozar sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abengozar.

El cognom Abengozar en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abengozar, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abengozar és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abengozar

Veure mapa del cognom Abengozar

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abengozar en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abengozar, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abengozar que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abengozar, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abengozar. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abengozar és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abengozar del món

 1. Espanya Espanya (498)
 2. Anglaterra Anglaterra (1)
 3. Islàndia Islàndia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abengozar en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abengozar poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abengozar és un cognom més freqüent, i en quins països Abengozar és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abengozar ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abengozar fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abengozar.

 1. Abengoza
 2. Abenojar
 3. Abenoza
 4. Avengoza
 5. Abenoja
 6. Abenza
 7. Avenoza
 8. Abeniacar
 9. Abenezer
 10. Abinazar
 11. Abango
 12. Abengochea
 13. Abinger
 14. Abonza
 15. Avenza
 16. Abeng
 17. Avanzar
 18. Abanzas
 19. Abensur
 20. Abainza
 21. Abanco
 22. Abancourt
 23. Abang
 24. Abaunza
 25. Abbinga
 26. Abens
 27. Abensperg
 28. Abhyankar
 29. Abing
 30. Abingdon
 31. Abington
 32. Abinzano
 33. Abonjo
 34. Abounsar
 35. Avanzas
 36. Avenoso
 37. Avenson
 38. Avinger
 39. Abencio
 40. Apango