Cognom AbajahSaber més respecte al cognom Abajah és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajah sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajah.

El cognom Abajah en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajah, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajah és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajah

Veure mapa del cognom Abajah

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajah en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajah, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajah que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajah, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajah. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajah és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajah del món

 1. Nigèria Nigèria (18)
 2. Kenya Kenya (3)
 3. Filipines Filipines (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajah en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajah poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajah és un cognom més freqüent, i en quins països Abajah és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abajah. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abajah ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abajah o algun dels cognoms similars a Abajah no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abajah a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abajah diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abaga
 2. Abajo
 3. Abaza
 4. Abeja
 5. Abja
 6. Abuja
 7. Abaca
 8. Abaj
 9. Abija
 10. Abaka
 11. Abijay
 12. Abasa
 13. Abacho
 14. Abaco
 15. Abagiu
 16. Abaiga
 17. Abas
 18. Abasi
 19. Abaso
 20. Abass
 21. Abassi
 22. Abaz
 23. Abazi
 24. Abbas
 25. Abjo
 26. Aboza
 27. Apaza
 28. Aubach
 29. Apaka
 30. Abiaga
 31. Apaca
 32. Abasca
 33. Abasse
 34. Abisai
 35. Aabac
 36. Aabak
 37. Abich
 38. Abaqi
 39. Abac
 40. Abega