Cognom AbajjiouSaber més respecte al cognom Abajjiou és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abajjiou sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abajjiou.

El cognom Abajjiou en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abajjiou, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abajjiou és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abajjiou

Veure mapa del cognom Abajjiou

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abajjiou en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abajjiou, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abajjiou que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abajjiou, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abajjiou. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abajjiou és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abajjiou del món

 1. Bèlgica Bèlgica (8)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abajjiou en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abajjiou poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abajjiou és un cognom més freqüent, i en quins països Abajjiou és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abajjiou ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abajjiou. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abajjiou ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abajjiou tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abajjiou que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abajjiou o algun dels cognoms similars a Abajjiou no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abajjiou a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abajjiou diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abagiu
 2. Abajo
 3. Abjayou
 4. Abacho
 5. Abaco
 6. Abaiga
 7. Abakouy
 8. Abasi
 9. Abaso
 10. Abassi
 11. Abazi
 12. Abjo
 13. Absou
 14. Abichou
 15. Abikou
 16. Abaqi
 17. Abaj
 18. Abachi
 19. Abaisa
 20. Abajah
 21. Abaga
 22. Abas
 23. Abass
 24. Abaz
 25. Abaza
 26. Abbaco
 27. Abbasi
 28. Abbassi
 29. Abbazia
 30. Abbis
 31. Abecia
 32. Abego
 33. Abeiza
 34. Abeja
 35. Abeos
 36. Abeso
 37. Abezia
 38. Abghi
 39. Abici
 40. Abiego