Cognom AbelioSaber més respecte al cognom Abelio és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelio sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelio.

El cognom Abelio en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelio, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelio és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelio

Veure mapa del cognom Abelio

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelio en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelio, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelio que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelio, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelio. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelio és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelio del món

 1. Filipines Filipines (16)
 2. Brasil Brasil (9)
 3. Colòmbia Colòmbia (4)
 4. Veneçuela Veneçuela (4)
 5. Cuba Cuba (1)
 6. Estats Units Estats Units (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelio en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelio poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelio és un cognom més freqüent, i en quins països Abelio és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abelio fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abelio.

No tots els cognoms similars al cognom Abelio tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abelio que tenen un origen i un significat diferents.

Discernir si va ser abans el cognom Abelio o algun dels cognoms similars a Abelio no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelio a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelio diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abelho
 2. Abello
 3. Abelo
 4. Abilio
 5. Abelia
 6. Abeli
 7. Abaleo
 8. Abalia
 9. Aballo
 10. Abalo
 11. Abel
 12. Abela
 13. Abele
 14. Abell
 15. Abella
 16. Abelli
 17. Abelly
 18. Abelow
 19. Abely
 20. Ablao
 21. Aboli
 22. Abollo
 23. Abuelo
 24. Abuli
 25. Abulia
 26. Avello
 27. Avolio
 28. Abilia
 29. Avilio
 30. Avelia
 31. Ablo
 32. Abali
 33. Abelha
 34. Abolo
 35. Abal
 36. Abala
 37. Aballe
 38. Aballi
 39. Abeal
 40. Abeel