Cognom AbeliaSaber més respecte al cognom Abelia és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abelia sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abelia.

El cognom Abelia en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abelia, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abelia és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abelia

Veure mapa del cognom Abelia

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abelia en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abelia, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abelia que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abelia, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abelia. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abelia és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abelia del món

 1. Indonèsia Indonèsia (53)
 2. Estats Units Estats Units (37)
 3. Filipines Filipines (31)
 4. Uganda Uganda (22)
 5. Benín Benín (21)
 6. Israel Israel (14)
 7. Colòmbia Colòmbia (8)
 8. Argentina Argentina (2)
 9. Taiwan Taiwan (2)
 10. Brasil Brasil (1)
 11. Bielorússia Bielorússia (1)
 12. República Democràtica del Congo República Democràtica del Congo (1)
 13. Algèria Algèria (1)
 14. Espanya Espanya (1)
 15. Guatemala Guatemala (1)
 16. Perú Perú (1)
 17. Tanzània Tanzània (1)
 18. Veneçuela Veneçuela (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abelia en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abelia poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abelia és un cognom més freqüent, i en quins països Abelia és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abelia. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abelia ha anat patint mutacions.

Discernir si va ser abans el cognom Abelia o algun dels cognoms similars a Abelia no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abelia a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abelia diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abalia
 2. Abela
 3. Abella
 4. Abulia
 5. Abilia
 6. Abelio
 7. Avelia
 8. Abeli
 9. Abelha
 10. Abala
 11. Abeilla
 12. Abel
 13. Abele
 14. Abelho
 15. Abell
 16. Abelli
 17. Abello
 18. Abelly
 19. Abelo
 20. Abelow
 21. Abely
 22. Abila
 23. Abilio
 24. Abilla
 25. Abla
 26. Abola
 27. Aboli
 28. Abuli
 29. Apilia
 30. Apulia
 31. Avella
 32. Abulla
 33. Abali
 34. Avilia
 35. Abaela
 36. Abuela
 37. Abal
 38. Abaleo
 39. Aballay
 40. Aballe