Cognom Abdel moneimSaber més respecte al cognom Abdel moneim és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdel moneim sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdel moneim.

El cognom Abdel moneim en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdel moneim, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdel moneim és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdel moneim

Veure mapa del cognom Abdel moneim

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdel moneim en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdel moneim, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdel moneim que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdel moneim, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdel moneim. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdel moneim és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdel moneim del món

 1. Egipte Egipte (34779)
 2. Iraq Iraq (8882)
 3. Iemen Iemen (2839)
 4. Kuwait Kuwait (405)
 5. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (334)
 6. Territori palestí Territori palestí (173)
 7. Síria Síria (69)
 8. Tunísia Tunísia (4)
 9. Oman Oman (2)
 10. Canadà Canadà (1)
 11. Espanya Espanya (1)
 12. Líban Líban (1)
 13. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdel moneim en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdel moneim poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdel moneim és un cognom més freqüent, i en quins països Abdel moneim és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdel moneim ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdel moneim. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdel moneim ha anat patint mutacions.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdel moneim pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdel moneim, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdel moneim o algun dels cognoms similars a Abdel moneim no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdel moneim a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdel moneim diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmonaim
 2. Abdelmonim
 3. Abdelmounim
 4. Abdelmounaim
 5. Abdulmunem
 6. Abdelmoghit
 7. Abdel dayem
 8. Abdel halim
 9. Abdel rahim
 10. Abdel mahdi
 11. Abdelghani
 12. Abdelhakim
 13. Abdelhalim
 14. Abdelkarim
 15. Abdelkazem
 16. Abdelkerim
 17. Abdelkrim
 18. Abdellaoui
 19. Abdellouli
 20. Abdelmajid
 21. Abdelmalek
 22. Abdelmalik
 23. Abdelmalki
 24. Abdelmanje
 25. Abdelmessih
 26. Abdelmoula
 27. Abdelmoumen
 28. Abdelmoumni
 29. Abdelrahim
 30. Abdelhossein
 31. Abdelmoughit
 32. Abdelmadjid
 33. Abdelmayid
 34. Abdelgani
 35. Abdelhanin
 36. Abd el azim
 37. Abdeladim
 38. Abdelmjid
 39. Abdelakrim
 40. Abdul majid