Cognom AbdelmoumniSaber més respecte al cognom Abdelmoumni és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmoumni sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmoumni.

El cognom Abdelmoumni en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmoumni, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmoumni és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmoumni

Veure mapa del cognom Abdelmoumni

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmoumni en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmoumni, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmoumni que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmoumni, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmoumni. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmoumni és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmoumni del món

 1. Marroc Marroc (1941)
 2. França França (105)
 3. Bèlgica Bèlgica (30)
 4. Espanya Espanya (6)
 5. Algèria Algèria (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmoumni en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmoumni poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmoumni és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmoumni és un cognom insòlit o inexistent.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmoumni fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmoumni.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelmoumni tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelmoumni que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmoumni pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmoumni, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelmoumni o algun dels cognoms similars a Abdelmoumni no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelmoumni a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelmoumni diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmoumen
 2. Abdelmounim
 3. Abdellouli
 4. Abdelmoula
 5. Abdelmoughit
 6. Abdelouafi
 7. Abdelmonim
 8. Abdulmumini
 9. Abdelloui
 10. Abdelmounaim
 11. Abdelaoui
 12. Abdelghani
 13. Abdellaoui
 14. Abdelmalki
 15. Abdelnour
 16. Abdelouahd
 17. Abdelmonaim
 18. Abdelmoutalib
 19. Abdelgani
 20. Abdelouahid
 21. Abdelouhab
 22. Abdelmoghit
 23. Abdelmohsen
 24. Abdel ghani
 25. Abdel mghani
 26. Abdelrhani
 27. Abdelmaoula
 28. Abdelmaula
 29. Abdlaoui
 30. Abdallaoui
 31. Abdelali
 32. Abdelhadi
 33. Abdelhamid
 34. Abdelkamel
 35. Abdelkrim
 36. Abdellahi
 37. Abdellati
 38. Abdelli
 39. Abdelmajid
 40. Abdelmalak