Cognom AbdelmajidSaber més respecte al cognom Abdelmajid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmajid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmajid.

El cognom Abdelmajid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmajid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmajid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmajid

Veure mapa del cognom Abdelmajid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmajid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmajid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmajid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmajid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmajid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmajid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmajid del món

 1. Marroc Marroc (2520)
 2. Tunísia Tunísia (310)
 3. Saudi Saudita Saudi Saudita (237)
 4. Estats Units Estats Units (58)
 5. Algèria Algèria (55)
 6. Egipte Egipte (25)
 7. Suècia Suècia (18)
 8. Espanya Espanya (16)
 9. França França (16)
 10. Bèlgica Bèlgica (14)
 11. Veneçuela Veneçuela (11)
 12. Sudan Sudan (9)
 13. Canadà Canadà (8)
 14. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (6)
 15. Anglaterra Anglaterra (5)
 16. Països Baixos Països Baixos (5)
 17. Dinamarca Dinamarca (3)
 18. Alemanya Alemanya (2)
 19. Jordània Jordània (2)
 20. Suïssa Suïssa (1)
 21. Israel Israel (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmajid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmajid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmajid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmajid és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmajid ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelmajid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelmajid ha anat patint mutacions.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmajid fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmajid.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelmajid o algun dels cognoms similars a Abdelmajid no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelmajid a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelmajid diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmadjid
 2. Abdelmayid
 3. Abdelmjid
 4. Abdelmagid
 5. Abdelhafid
 6. Abdelhamid
 7. Abdelmalik
 8. Abdul-majid
 9. Abdeluahid
 10. Abdelwahid
 11. Abdul majid
 12. Abdelmadjit
 13. Abdelazid
 14. Abdelali
 15. Abdelatif
 16. Abdelaziz
 17. Abdelhadi
 18. Abdelhakim
 19. Abdelhalim
 20. Abdeljawad
 21. Abdelkarim
 22. Abdellahi
 23. Abdellati
 24. Abdellatif
 25. Abdelmalak
 26. Abdelmalek
 27. Abdelmalki
 28. Abdelmanje
 29. Abdelnabi
 30. Abdelrahim
 31. Abdelsayed
 32. Abdulhamid
 33. Abdulmalik
 34. Abdel-wahid
 35. Abdelgadir
 36. Abdelati
 37. Abdeljalil
 38. Abdelhai
 39. Abdellaziz
 40. Abdelmonim