Cognom AbdelmoumenSaber més respecte al cognom Abdelmoumen és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmoumen sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmoumen.

El cognom Abdelmoumen en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmoumen, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmoumen és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmoumen

Veure mapa del cognom Abdelmoumen

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmoumen en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmoumen, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmoumen que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmoumen, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmoumen. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmoumen és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmoumen del món

 1. Marroc Marroc (2520)
 2. Algèria Algèria (1820)
 3. Tunísia Tunísia (685)
 4. França França (258)
 5. Estats Units Estats Units (15)
 6. Espanya Espanya (12)
 7. Canadà Canadà (5)
 8. Iemen Iemen (4)
 9. Bèlgica Bèlgica (3)
 10. Emirats Àrabs Units Emirats Àrabs Units (2)
 11. Suïssa Suïssa (2)
 12. Alemanya Alemanya (2)
 13. Anglaterra Anglaterra (2)
 14. Mauritània Mauritània (2)
 15. Xina Xina (1)
 16. Escòcia Escòcia (1)
 17. Irlanda Irlanda (1)
 18. Països Baixos Països Baixos (1)
 19. Suècia Suècia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmoumen en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmoumen poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmoumen és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmoumen és un cognom insòlit o inexistent.

Amb el pas del temps, el cognom Abdelmoumen ha anat patint alguns canvis en la seva grafia o forma de pronunciar-se.

El fet que en formar-se els primers cognoms no existís una grafia unificada per al cognom Abdelmoumen fa que puguem trobar molts cognoms similars a Abdelmoumen.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmoumen pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmoumen, com podem comprovar.

Discernir si va ser abans el cognom Abdelmoumen o algun dels cognoms similars a Abdelmoumen no sempre és fàcil, ja que són molts els motius que han pogut portar al cognom Abdelmoumen a ser escrit o pronunciat d'una altra manera, donant origen a un nou cognom Abdelmoumen diferent, però amb una arrel comuna.

 1. Abdelmoumni
 2. Abdelmohsen
 3. Abdelmoula
 4. Abdelmounim
 5. Abdelkamel
 6. Abdellouli
 7. Abdelmalek
 8. Abdelmanje
 9. Abdelnour
 10. Abdelouahed
 11. Abdelrahman
 12. Abdelhassen
 13. Abdelhossein
 14. Abdelmoughit
 15. Abdelouahd
 16. Abdelouafi
 17. Abdelmonaim
 18. Abdelmonim
 19. Abdelhamed
 20. Abdulmunem
 21. Abdelouhab
 22. Abdelmoghit
 23. Abdulmateen
 24. Abdulmumini
 25. Abdelloui
 26. Abdelmounaim
 27. Abdelmaoula
 28. Abdelaoui
 29. Abdelmaula
 30. Abdel kamel
 31. Abdeljaoued
 32. Abdel-rahman
 33. Abdelhamid
 34. Abdeljaber
 35. Abdelkader
 36. Abdelkazem
 37. Abdelkhalek
 38. Abdelkrim
 39. Abdellaoui
 40. Abdelmajid