Cognom AbdelmjidSaber més respecte al cognom Abdelmjid és saber més sobre aquelles persones que amb tota probabilitat comparteixen uns orígens i avantpassats comuns. Aquest és el motiu pel qual és freqüent que el cognom Abdelmjid sigui més abundant en uns certs països del món en concret que en uns altres. En aquesta pàgina és possible conèixer quins són els països del planeta en els quals existeix una major quantitat de persones amb el cognom Abdelmjid.

El cognom Abdelmjid en el món

La globalització és un fenomen que ha fet que els cognoms es difonguin molt més lluny de de el país en què es va originar, de manera que podem trobar cognoms asiàtics a Europa o cognoms americans a Oceania. De la mateixa manera ocorre en el cas de Abdelmjid, que com es pot comprovar, és possible assegurar que és un cognom representat orgullosament en gairebé tothom. D'igual manera existeix països en els quals certament el nombre de persones amb el cognom Abdelmjid és major a la de la resta de països.

El mapa del cognom Abdelmjid

Veure mapa del cognom Abdelmjid

L'oportunitat d'informar-se en un mapamundi sobre quins països posseeixen una major quantitat de Abdelmjid en el món, és de gran ajuda. Col·locant-nos sobre el mapamundi, damunt d'un país concret, som capaços de veure la xifra exacta de persones que porten el cognom Abdelmjid, per a aconseguir així la informació precisa de tots els Abdelmjid que pots trobar en l'actualitat en aquest país. Tot això ens ajuda també a comprendre no solament d'on és oriünd el cognom Abdelmjid, sinó també d'en quina manera s'han desplaçat i s'han traslladat les gents els orígens de les quals formen part de la família amb el cognom Abdelmjid. De la mateixa manera, podem veure en quins països s'han arrelat i desenvolupat, motiu pel qual si Abdelmjid és el nostre cognom, resulta atractiu saber a quins altres llocs del globus és possible que migrés alguna vegada un avantpassat nostre.

Països amb més Abdelmjid del món

 1. Marroc Marroc (204)
 2. Canadà Canadà (3)
 3. Estats Units Estats Units (3)
 4. França França (1)
 5. Itàlia Itàlia (1)

Si ho mires atentament, en aquesta web et presentem tot allò que és important perquè puguis tenir la informació real de quins països tenen un major número de Abdelmjid en tot el planeta. D'igual manera, és possible veure'ls de forma molt gràfica en el nostre mapa, en què els països en els quals resideixen una quantitat major de persones amb el cognom Abdelmjid poden veure's pintats en un to més fort. D'aquesta manera, i amb un simple cop de vista, pots localitzar sense dificultat quins són els països en els quals Abdelmjid és un cognom més freqüent, i en quins països Abdelmjid és un cognom insòlit o inexistent.

És habitual que trobem cognoms similars a Abdelmjid. Això es deu a que moltes vegades el cognom Abdelmjid ha anat patint mutacions.

No tots els cognoms similars al cognom Abdelmjid tenen relació amb ell. De vegades és possible trobar cognoms semblants al cognom Abdelmjid que tenen un origen i un significat diferents.

Errors en l'escriptura, canvis voluntaris per part dels portadors, modificacions per raó d'idioma... Són moltes les raons per les quals el cognom Abdelmjid pot haver patit canvis o modificacions, i d'aquestes modificacions poden haver aparegut cognoms similars al cognom Abdelmjid, com podem comprovar.

 1. Abdelmajid
 2. Abdelmadjid
 3. Abdelmayid
 4. Abdelmagid
 5. Abdelazid
 6. Abdelali
 7. Abdelatif
 8. Abdelaziz
 9. Abdelhafid
 10. Abdelhamid
 11. Abdelkrim
 12. Abdelli
 13. Abdelmalik
 14. Abdul-majid
 15. Abdelati
 16. Abdelhai
 17. Abdelkbir
 18. Abdeluahid
 19. Abdelmonim
 20. Abdelwahid
 21. Abdelasis
 22. Abdeltif
 23. Abdeladim
 24. Abdul majid
 25. Abdelazis
 26. Abdelahi
 27. Abdelmadjit
 28. Abdeli
 29. Abd-elaziz
 30. Abdalahi
 31. Abdali
 32. Abdel
 33. Abdela
 34. Abdelaal
 35. Abdelah
 36. Abdelhadi
 37. Abdelhady
 38. Abdelhak
 39. Abdelhakim
 40. Abdelhalim